Web Analytics

Content

Content

Lengte

Wist u dat wij de plafondpanelen tot 10 meter lengte kunnen leveren, zonder koppelnaden?Het nieuwste type paneel is de 300l. Dit is een paneel met een breedte van 300 mm. De maximale lengte is bij deze panelen echter maar  circa 6,5 meter.Spelen met licht en ruimte

Een plafond geeft een extra dimensie aan uw woonvertrek. De ruimtelijke werking van de panelen in combinatie met de lichtwerking van de halogeen inbouwspots geven uw ruimte een totaal ander aanzien. Uiteraard kunt u de plafonds zelf monteren, met de handleiding, maar u kunt het ook aan onze montageploeg overlaten.U kunt ook de bedrading van geluids-apparatuur of alarminstallatie eenvoudig aan het oog onttrekken.

Prijs berekenen

Een aluminium woonkamerplafond is voordeliger dan u denkt. Indien u wilt weten wat een aluminium plafond kost, kunt u dat hier uitrekenen. Binnen 2 minuten kunt u dat zelf uitrekenen en eventueel weer aanpassen. U hoeft ons hiervoor geen mail te sturen, dus het is vrijblijvend en pas als u het wilt bestellen, kunt u dat via de website regelen. Onze prijzen zijn circa 15% lager als in de winkel, omdat u alles zelf kunt regelen, vanuit uw eigen stoel. Binnen 10 werkdagen leveren we uw aluminium plafond tot aan uw voordeur thuis. Bovendien krijgt u 2 jaar garantie op uw aluminium plafond.  Klik hier voor het uitrekenen van uw aluminium plafond.

Webwinkel

U kunt natuurlijk ook losse onderdelen bestellen voor uw plafond of verlichting. Klik hier voor onze webwinkel.

uitzendbureau in emmen

Verrijdbare heftafel

Link toevoegen

Link toevoegen